Funds flowing into everything that bleeds

Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης είναι ο θεός του Κορανίου. Ξέρω ότι αυτό είναι επικίνδυνο και ότι θα ενοχλήσει πολλούς ανθρώπους. Όσο περισσότερο ακολουθείτε τα βήματα του προφήτη του Ισλάμ και του θεού του Ισλάμ, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο να γίνετε τρομοκράτες.
Mosab Hassan Yousef

20140107-francis-IslamΘύματα του Ισλάμ:
1. Ahmad Kasravi – Πρώην κληρικός και σημαντική πνευματική φιγούρα. Δολοφονήθηκε από στρατιωτικές δυνάμεις με την κατηγορία του αφορισμού και της απιστίας.
2. Mahmoud Mohamed Taha – 76χρονος θεολόγος που έκανε πρακτική στον Μουσουλμανισμό. Aπαγχωνίστηκε σε δημόσια τελετή γιατί ανακάλυψε πως δύο στροφές του Κορανίου αναφέρονταν στις αρχές του Μωχάμετ και όχι στις γενικότερες αρχές του Ισλάμ.
3. Naguib Mahfouz – Αιγύπτιος Νομπελίστας. Κακοποιήθηκε ως θανάτου από πιστούς και μαχαιρώθηκε στον σβέρκο.
4. Farag Foda – Αιγύπτιος συγγραφέας που δολοφονήθηκε ως παράδειγμα σε άλλους αντι-φονταμενταλιστές διανοούμενους.

Ο συγγραφέας Tarek Osman έχει επικρίνει τον Ισλαμισμό ως κάτι μη βιώσιμα ευέλικτο που παρέχει “τα πάντα σε όλους.” Μια εναλλακτική κοινωνική παρόχος για τις φτωχές μάζες. Μια οργισμένη πλατφόρμα για τους αγανακτισμένους νέους. Μια δυνατή κλήση τρομπέτας προς “μια επιστροφή στην απόλυτη θρησκεία” σ’ όσους αναζητούν μια νέα ταυτότητα. Μια προοδευτική, μετριοπαθή θρησκευτική πλατφόρμα για τους εύπορους και φιλελεύθερους. Για τους ακραίους είναι ένα βίαιο όχημα προς τους απορριπτικούς των ριζών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στατιστικά στρατιώτες εκτός ορίων του Ισλαμικού πολιτισμού είναι αυτοί που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο ποσοστό προσυλητισμού στο Ισλάμ. Επίσης μιας και δεν υπάρχει σύσταση Ισλαμικού κράτους, και ουδέποτε υπήρξε, είναι σχεδόν βέβαιο ότι αυτό αφορά μια πλασματική ιδέα φτιαγμένη από στρατιωτικές δυνάμεις και πολιτικούς που ελέγχουν σχεδόν πλήρως τις αντίστοιχες μάζες. Ενδεικτικά είναι τα λόγοα του Ed Husain, ο οποίος χρίστηκε αντι-Ισλαμιστής μετά από χρόνια πίστης στο αναφερόμενο δόγμα: “Κηρύττουμε την ανάγκη να επιστρέψουν οι Μουσουλμάνοι στο Ισλάμ αλλά πολλοί από τους Σαμπάμπ (ακτιβιστές) δεν ξέρουν καν να προσεύχονται.

Με εξαίρεση τον Abul Ala Maududi κανείς από τους θεμελιωτές της θεωρίας του σύγχρονου Ισλάμ δεν εκπαιδεύτηκαν σε αναγνωρισμένα κέντρα μάθησης του δόγματος. Αντιθέτως οι περισσότεροι από αυτούς ήταν δάσκαλοι, κριτική λογοτεχνίας, ηλεκτρολόγοι, φυσικοί, υδραυλικοί κ.α. Ο Osama Bin Laden εκπαιδεύτηκε ως επιχειρηματίας.

Το Ισλάμ έχει βασικό σλόγκαν το εξής: “Το Κοράνι είναι το σύνταγμά μας. Το Κοράνι είναι ο νόμος μας.” Παρ’ όλα αυτά μονάχα 245 από τις 6000 στροφές του Κορανίου το βρίσκουν σύμφωνο με τις πρακτικές νομοθεσίας του και μόνο 90 σε ότι έχει να κάνει με εμφύλια, και οικονομικά θέματα.

Το πιο προφανές έμβλημα του Ισλάμ είναι το Χιτζάμπ ή αλλιώς η κάλυψη του γυναικείου σώματος και κεφαλιού. Όποιος αρνηθεί την βασική αξία του Χιτζάμπ θεωρείται αποστάτης και η τιμωρία του είναι μοναχά ο θάνατος. Οι λόγοι κάλυψης του σώματος και του κεφαλιού μιας γυναίκας είναι γιατί “το πρόσωπό τους είναι η πηγή της διαφθοράς.” Αμέτρητα είναι τα θύματα που εναντιώθηκαν στο Χιτζάμπ, ιδιαίτερα στο Πακιστάν, στο Κασμίρ και στο Αφγανιστάν, όπου κάποια από αυτά τυφλώθηκαν με χυμένο οξύ πάνω στο πρόσωπό τους προτού οδηγηθούν σε εκτέλεση.

acid-attack-victim-before-afterΌλα αυτά μιας και πρόσφατα βρέθηκα σε μια συζήτηση όπου θεωρούσαν φασιστικό το γεγονός ότι διεκόπη συναυλία με την απαίτηση μια νεαρή κοπέλα να αφαιρέσει τη μπούργκα από τη μάπα της. Συνεχίζω να επευφημώ αυτούς τους σύγχρονους ήρωες.

Advertisements
This entry was posted in Fucked F, Piteous. Bookmark the permalink.

Stimulus Head

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s